Trainingen

Badminton Club Eindhoven kent voor zowel de jeugd als voor de senioren trainingen.Onze trainingen worden gegeven door goed opgeleide trainers welke het uiterste uit je halen! Kortom; het echte werk waar je een nog betere badmintonner van kan worden!

Senioren training
Badminton Club Eindhoven heeft voor de competitie spelende senioren op de maandag training van 20:00 uur tot 21:30 uur voor het HBB team  het BNL Mannen-2 team en de reserves  en op donderdag van 20.00 uur tot 22.30 uur voor de BNL teams 1 + 2 en het Mannen-1 team.  In deze trainingen wordt aandacht besteed aan punten welke tijdens de competitie zijn opgevallen of punten welke verbeterd kunnen worden. Uiteraard is conditie training het begin van elke goede training; dus ook bij ons ontkom je er niet aan!

Voor de  recreant die nog geen badminton ervaring heeft verzorgen we na afspraak een introductie training. Of die op de maandag of  donderdag  is wordt per aanmelding bekeken.

Voor de beginnende en gevorderde recreanten is er bij voldoende belangstelling  mogelijk  op een speelavond van 20.00 tot 21.30 uur recreanten training te organiseren. Deze is erg geschikt om je gevorderde badminton skills eens op te vijzelen!

Jeugd training
Badminton Club Eindhoven heeft voor zowel de beginnende als competitie spelende jeugd een erg passende training. We hebben als doel om elke beginner een competitie speler te laten worden. Dit bereiken we door vooral in de beginners training de focus te leggen op de basis technieken. Basis technieken zijn van essentieel belang om heerlijk een potje badminton te spelen. De jeugd trainingen zijn op maandag van 18:30 uur tot 20:00 uur. En op donderdag van 18:30 uur tot 20:00 uur.

Voor de sporthallen waarin de trainingen gegeven worden kun je hier terecht!